NILS Print N.V.

Banners, copy, billboards, auto wrapping, office supplies, borduren etc.

Nils is een bedrijf met een klein team, maar de projecten die zij in de loop van de jaren afgeleverd hebben kunnen allerminst klein genoemd worden. Een aantal projecten kunnen gerust groot, toonaangevend qua kwaliteit en zeker succesvol genoemd worden.

Geschiedenis
Op 11 juli 1995 opende Nils voor de eerste keer haar deuren voor het publiek. Het kleine, historische pand aan de Mr. F. H. R. Lim a Postraat 34 was na een opknapbeurt ingericht als copycentre met kantoorbenodigdheden. Door de goede ligging in het bruisende hart van Paramaribo maakte het bedrijf een snelle groei door. Omliggende bedrijven maakten dankbaar gebruik van de producten en diensten van Nils.
De zaak had zich inmiddels ook toegelegd op desktop publishing (typwerk, het ontwerpen van brievenhoofden, visitekaarten, e.d). De technologie ontwikkelde zich razendsnel, de markt groeide en Nils bloeide mee. Een innovatief managementteam, investeringen in bijdetijdse machines, professionele medewerkers en een goede klantenservice garanderen tot op heden het succes van Nils.

Doelgroep
Nils Print NV richt zich op een ieder die behoefte heeft reclame/advertentie materiaal.
Voornamelijk de grote bedrijven, stichtingen, verenigingen etc. die vaak behoefte hebben aan allerhande kantoorbenodigdheden, desktop prints en groot formaat printwerk willen zij tevreden stellen met uitstekende kwaliteit en de beste serice. Zij wensen naast de mensen van het bedrijfsleven, ook scholieren en anderen te voorzien van producten en diensten.

Missie Tevreden Klanten! … daar gaat Nils voor!

Middels goede, klantgerichte service, professioneel en ervaren personeel én uiteraard hoge kwaliteit print- en drukwerk.